Щерката на Фатик избяга в Щатите (Алекс Тюркмен щастлива в Ню Йорк)

Щерката на Фатик избяга в Щатите (Алекс Тюркмен щастлива в Ню Йорк)

Голямата дъщеря на застреляния бизнесмен Филип Найденов-Фатик опраши за Америка. Александра хвана самолета при първата отворила й се възможност. От няколко дни тя отново е в Ню Йорк, където живее в последните години.

 

Александра неведнъж е споделяла, че приема града за свой дом. На безбройните въпроси кога ще бъде отново там, отговаряше, че това ще се случи при първия удобен момент. Александра бе посрещната с бурна радост от приятелите си в Голямата ябълка. Те й организираха малко парти за добре дошла. Наследничката на Фатик се събра и с любимото си куче, което бе оставила при познат на име Адам. Мъжът бе спряган за нейно гадже преди време.

 

 За по-малко от седмица в Америка дъщерята на Найденов не се спря и за миг. Тя постоянно се среща с познатите, за които се е затъжила. Не спира да обикаля и любимите си места в Ню Йорк. Александра се завърна в България през лятото, когато мерките срещу пандемията от коронавируса бяха по-леки. След това дойде втората вълна и тя не можа хване самолета за Щатите в продължение на няколко месеца, пише „България Днес“.

Published at Wed, 07 Apr 2021 07:50:51 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *