Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България в обща кауза

Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България в обща кауза

И тази година дамите, които се окичиха с титлите Мисис България ще се включат в поредната кауза на конкурса. Тази година тя е посветена на толерантността. Красивите дами избраха 16 ноември за старт на кампанията, тъй като датата е обявена за Международен ден на толерантността. Каузата ще носи носи името „приемане“.

„Толерантност означава уважение, приемане и разбиране на богатото многообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за проява на човешката индивидуалност. За да има толерантност – трябва да има знания, откритост, общуване и свободата на мисълта, съвестта и убежденията.  Толерантност – това е хармония в многообразието. Това не е само морален дълг, но и политическа и правна потребност“,  споделя Мариана Маринова.

Редом в „приемане“ до Мариана Маринова застават – Моника Минкова – Мисис България 2020 Свят, Валери Стефанова Мисис България 2020 Вселена и Мариета Захариева Мисис България 2020 Европа. Дамите заснеха фотосесия и клип, които анонсират проекта.

 

Published at Mon, 16 Nov 2020 07:42:09 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *