Общинският съветник от Фермата се оплете в любовен триъгълник (Габровецът Йордан има годеница, сваля актрисата Даяна Ханджиева)

Общинският съветник от Фермата се оплете в любовен триъгълник (Габровецът Йордан има годеница, сваля актрисата Даяна Ханджиева)

Тежки любовни драми се разиграват в шестия сезон на Фермата, видя HotArena.

Вместо да доят крави и да гледат кози, някои от участниците се забъркаха в сложни любовни триъгълници. В главните роли са актрисата Даяна Ханджиева и магьосникът Йордан Белев, между които прехвърчат искри. Двамата прекарват доста време заедно и дори бяха на романтична вечеря, осигурена от продукцията. Пречка за любовта им обаче има, при това сериозна – в реалния живот Данчо си има приятелка, с която даже са сгодени. 

Той умишлено беше скрил тази малка подробност от живота си от Даяна. Годежът на общинския съветник все пак беше разкрит, след като фермерите гледаха видеовизитките на групата. „Сега вече имам едно на ум след това, което видях“, лаконична беше Даяна. Годеницата на Данчо Камелия пък публикува странни постове в социалните мрежи, които разкриват, че е доста наранена от това, което вижда, пише Галерия. 

Published at Fri, 23 Oct 2020 15:16:31 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *