Барманът Коки от „Стъклен дом” пие бира след бира

Барманът Коки от „Стъклен дом” пие бира след бира

Антоний Аргиров се налива с бира от обяд. Една халба не му стига, за да утоли жаждата му, трябват му поне две. Пивото той поглъща на големи глътки и почти на екс, видяха папараците на „Уикенд”.

39-годишният актьор, който нашумя като бармана Коки от сериала „Стъклен дом”, а след това се превъплъти и във Васил Дочев от теленовелата „Скъпи наследници”, крачеше онзи ден с бодра крачка по ул. „Славянска беседа”. Пременен с избелели дънки и бяла тениска, той бързаше за някъде, а скоро стана ясно и за къде.  Антоний, когото мнозина погрешно смятат за син на някой от пеещите братя Аргирови, хлътна в едно от заведенията в района. В бистрото вече го очакваше негов познат. Брадатият му приятел се беше настанил на маса на открито и щом седна при него, младият артист тутакси си поръча чаша наливна бира. После потомъкът на дует „Каравел” понечи да запали цигара, но установи, че пред себе си няма пепелник.

За да не му се налага да тръска фаса си на земята, екранният Коки стана и отиде до съседна маса. От там взе нужния му съд за пепел и се върна при своя авер. 
Антоний гаврътна първата си бира за броени минути. После си поиска втора, а накрая и чаша кафе – може би за да неутрализира с кофеина влиянието на алкохола. Приятелят му пък така и не пожела да накваси устните си в бира – през цялото време пиеше кола.  И на улицата, и в заведението Аргиров беше с противогрипна маска. Парчето плат обаче носеше като лигавник, та то по никакъв начин не го предпазваше от Ковид-19.
 

Published at Sun, 12 Jul 2020 13:03:35 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *