Заради COVID-19: Венци Венц и новата му се разделиха

Заради COVID-19: Венци Венц и новата му се разделиха

Рапърът Венци Венц и новата ми приятелка Деа Ангелова се разделиха заради коронавируса, научи „Галерия“. Двамата имаха планове да заживеят заедно и си търсеха квартира, но китайската зараза ги накара да направят крачка назад в новата си и крехка връзка.

 

„Горчиво съжалявам, че отлагахме да заживеем заедно. Ако се бяхме решили навреме, сега щяхме да сме си двамата карантинно вкъщи“, оплаквала се Деа пред приятелки.

 

Косвена вина за временната раздяла

 

на Деа и Венци имала и майката на детето му. Мелани го помолила да ограничи изцяло контактите си с други хора, за да не пренася зарази на детето. Така рапърът се принудил да се върне да живее у Мелани, тъй като иначе няма да имал възможност да вижда малката Агуая.

 

Изпълнителят и Деа са заедно едва от няколко месеца и наскоро дадоха публичност на отношенията си. Малко след като се върнали от романтичната си екскурзия до Ница, взели решение да не се срещат, докато не приключи извънредното положение.

 

Поддържали единствено

 

връзка по телефона и с видео чат,

 

но Деа била силно притеснена, че чувствата им един към друг ще охладнеят. Въпреки уверенията на Венци, че няма отношения с майката на детето си, дизайнерката ревнувала от Мелани. Двете не са се срещали и не таят добри чувства една към друга.

Припомняме, че рапърът никога не е имал сериозни намерения към Ширкова. Двамата решиха да си направят бебе с уговорката, че могат да се срещат и с други партньори.

Published at Wed, 01 Apr 2020 09:57:07 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *