Отвлякоха Владо Карамазов в Мароко

Отвлякоха Владо Карамазов в Мароко

Актьорът Владо Карамазов преживял истински екшън в Мароко. Известният актьор се оплака, че едва не го отвлекли, след като имал неблагоразумието да приеме поканата на местен да го закара до джамия, научи HotArena.

Артистът, който все повече се увлича по фотографията, отишъл на 12-дневна обиколка из Мароко. Идеята му била да снима много забележителности и всекидневния живот, и то по възможност на места, където има колкото се може по-малко туристи.

Карамазов взел със себе си и скъпото си оборудване, а в Маракеш едва не го обрали. Местен му предложил да го закара в една от джамиите, която уж била отворена.

„Изглеждаше свестен. Беше с моторче. Вързах се и се качих. С бясна скорост даваше газ по тези тесни улички, а аз след четвъртата загубих ориентир.
Все повече се губех и все повече си давах сметка, че става опасно. Истината е, че само с апарата ми ще живеят сигурно с месеци.

Усещах как след минути ще съм разфасован в някое мазе. Помислих и скочих от мотора. Той започна да крещи, аз бягам, той с мотора след
мен.

Наврях се в една уличка, в която моторът не можеше да мине”, казва още Карамазов, пише „Телеграф“.

В Маракеш артистът се сблъскал и с друга местна традиция–да му искат пари за всичко и да пазарят за всяко нещо.

„Лукави и хитри. Дори за елементарна помощ – да покажат нещо, искат пари и настояват за заплащане.

Не им ли дадеш пари, стават агресивни. Аз харчех парите си, за да ги снимам. Първо се уговаряхме за цената, плащам, а след това снимам. Все едно е някаква професия”, казва Карамазов.

Той посетил и други градове, като останал очарован от хората и обстановката в тях.

Published at Mon, 17 Feb 2020 08:30:28 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *