Стъпихме и в Дубай! Моделка блести с дрехи на WOMANSHOP в престижен конкурс

Стъпихме и в Дубай! Моделка блести с дрехи на WOMANSHOP в престижен конкурс

Българката Кристиана Рангелова дефилира с нашия бранд, привличайки вниманието на модни спецове

 

Там е горещо, луксозно и модерно! Там консервативните традиции се срещат с космополитния стил и вървят ръка за ръка. Там модата диктува правилата. И точно там, в Дубай, най-популярният онлайн магазин за дамска мода у нас WOMANSHOP озари светския живот в целия си блясък.

 

Родната моделка Кристиана Рангелова дефилира с дрехи на WOMANSHOP на престижния конкурс в Дубай Miss Nation“. Някои от най-атрактивните рокли и официални тоалети на модния бранд допринесоха за безупречната визия на Криси по време на фотосесиите и видео визитките.

 

„Спрях се на сайта WOMANSHOP, тъй като успешно съчетава елегантния маниер с неподправения стил на жената в ежедневието. Именно тази комбинация кореспондира и с цялостната идея на конкурса“, обяснява Кристиана.

 

„Избрах вечерната рокля „Изкушение“, тъй като най-добре подчертава фигурата ми, а елегантният й вид подхождаше за случая. По време на интервютата пък, за да се чувствам по-удобно, съчетавам някоя от елегантните туники с любимите ми скини дънки, декорирани с камъни“, разказва моделката. И допълва, че силно впечатление е направил ефирният официален гащеризон в черно, към който момичетата от конкурса проявили голям интерес.

 

Кристиана е сред финалистките в единственото по рода си състезание, което залага на естествената красота, а дефилетата по бански са забранени.

Неслучайно и слоганът на конкурса е „Остани себе си“ – моделите не бива да имат и грам силикон, нито каквито и да било пластични корекции.

 

Те трябва да са пример за подражание в родината си не само с неподправения си външен вид, но и с начина си на мислене. Рангелова определено притежава тези качества – 23-годишната софиянка учи „Право“, като паралелно се занимава с поп и джаз пеене.

Работила е в модна агенция в Токио, а юридическото й образование я среща с доста интересни и интелигентни хора в Холандия и Полша, където следва.

 

Основната идея наMiss Nation“ е да се акцентира върху културните ценности и традиции на различните нации. Победителката ще бъде избрана чрез онлайн вот между 5 и 30 декември.

Всеки има право на 1 безплатен глас на ден. Церемонията ще се проведе на 31 декември в Дубай, когато ще се излъчи победителката. Можете да гласувате за нашето момиче ТУК.

Published at Thu, 12 Dec 2019 12:41:03 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *