Истината за „красивите”ни Мис България: Рапър се изплашил от Тоца, обявиха Радинела за Мис Зурла, Тамара не се отърва от титлата Мис Нос, дори след като го кръцна

Истината за „красивите”ни Мис България: Рапър се изплашил от Тоца, обявиха Радинела за Мис Зурла, Тамара не се отърва от титлата Мис Нос, дори след като го кръцна

Последните издания на конкурса „Мис България” потвърдиха двете максими – това е конкурс за вътрешна красота и, че любовта е сляпа.

От цялата шумотевица след коронясването на поредната „най-красива българка” единственото добро нещо е, че победителката в крайна сметка не отива на нито един престижен международен конкурс. Просто защото никъде по света нашата представителка не ее призната  за легитимна. Затова се наложи Ирина Папазова, собственичката на „Мис България”, да си измисли и направи конкурс с гръмкото име „Мис Планет”, който е регистриран на същия адрес като и нашенския. Преди конкурса се провеждаше в Свети Влас за забавление на чужденци туристи, а в последните години го правят в Грузия. Обикновено печели нашата миска или поне влиза в челната тройка. Повечето от последните носителки на короната, след като се закичат с титлата и феновете ги нарочат ту за Мис Крокодил, ту за Мис Нос или Мис Зурла си правят корекции и то не една.

Мис България Радинела Чушева предизвика най-масовата омраза към себе си и задмина предшественичките . И повод за това са пластичните й операции. Като изключим тези, които традиционно обичат да си чешат езиците, по всякакви въпроси, то повечето от засягащите проблема са категорични, че корекциите на Чушева са неуспешни и тя не бива да се появява на публични места докато не ги оправи. Някои дори твърдяха, че е сложила долните си устни на мястото на горните. Други смята, че Хелоуин отдавна е минал. В светските среди се говори, че Чушева е замаяла главата на много богат българин, доста по-възрастен от нея, имал интереси в областта на спорта, има научни титли, после отива и прави милиони от хазарт и бизнес в Полша и други европейски страни. Синът му също е много образован и е носител на титлата „Мистър България”.

Когато Радинела беше адреналинка имаше миловидно и секси излъчване, макар ясно да демонстрираше, че не може да танцува. После явно е решила да предприеме серия от корекции и резултатът е видим.

Една от най-мразените миски в историята на конкурса у нас може направо да бъде обявена за топкрасавица сравнена с други победителки. Антония Петрова отнесе прозвището Мис Крокодил, след като стана една от „най-красивите у нас”. Още докато беше на върха на славата си и не бе предала короната, Тоца влезе в международния обмен. Рапърът Би Риъл трябваше да прави шоу у нас и изрично бе поискал да се запознае с Мис България. Щом обаче получил снимката й се отказал от намерението си и се попитал какви ли са другите българки. После явно се осъзна и се извини, защото видя и други снимки на миската, а Тоца далеч не е най-стряскащите, даже е симпатична. Но горчивият вкус остана.

И явно не случайно множеството от коментарите и сега са, че конкурсът „Мис България” сякаш търси най-неподходящата целенасочено, стига тя да има спонсор. Това със спонсорите е трудно доказуемо, но мнозина предлагат държавата най-сетне да се намеси и създаде ред в този конкурс.

Тамара Георгиева преди две години обвини фотограф, че не я е снимал от подходящ ъгъл и затова хората я нарекли Мис Нос. Тазгодишната Радинела също опита да пробута този номер и обвини фотографите, че са я щракнали не както трябва, затова народът започнал да я нарича Мис Зурла. Тамара Георгиева се прочу като миската с кривия нос. Тя нажежи обстановката до такава степен , че много популярни и не толкова известни хора сипеха заплахи един срещу друг. Тамара обясни,  че притежава нетипична красота и дори се биеше в гърдите, че ще съди всички, които тиражират неверни твърдения срещу персоната й, но в крайна сметка легна под ножа и коригира носа си, пише „Телеграф”.

Published at Sat, 30 Nov 2019 10:48:25 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *