Гергана Стоянова дири раница със 100 лв с полиция

Гергана Стоянова дири раница със 100 лв с полиция

Анестезиоложката доктор Поли Грънчарова от сериала „Откраднат живот“ издирва с полиция забравена раница в тролей номер 9, ожали се самата актриса Гергана Стоянова, разбра HotArena.

Инцидентът е станал в събота следобед, а чантата е била оставена на седалката зад шофьора на последната спирка на пазарчето в Борово. Тя уточнява, че раницата е на нейна приятелка.

„Досега чакахме някой да я предаде, но уви. Подадохме жалба с 6-о РУ и преди малко се прибрахме. Утре ще видят камерите и ще стане ясно кой е видял раничката и е слязъл с нея от тролея. С портмонето и всичките й карти. Снимките на детето и починалата й майка! Нотите от урока й! Ключовете от дома й! Личната карта, шофьорската книжка… Някой (когото скоро ще видим и публикуваме снимката му) е взел раничката и доволно се е отправил вкъщи, ликувайки, че е спечелил джакпота със стоте лева от портмонето й. Бъди щастлива, мазна душичке! Пожелавам ти единствените пари, които спечелиш, да са стотинките на улицата, които хората са изпуснали по невнимание“, реди актрисата. 

Гергана Стоянова сподели, че е преживявала същата неприятност, затова е приела толкова лично драмата на приятелката си. „Преди време майка ми водеше дъщеря ми в София след прекарана ваканция в Бургас. Имаха много багаж и единственото, което забравиха във влака, беше ученическата чанта с всички учебници и тетрадки, в които беше писала домашни. Беше писала много, всеки ден, за да покаже на учителите колко се е старала. Седмици наред чакахме някой да я предаде“, споделя актрисата, предават от Телеграф. 

Published at Mon, 14 Oct 2019 15:18:21 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *