Холивуд се изсипа в дома на бившия на Соня Васи, Ананиев изкарва пари от близки на Кардашиян

Холивуд се изсипа в дома на бившия на Соня Васи, Ананиев изкарва пари от близки на Кардашиян

Най-новото и хитово риалити в САЩ се снима в дома на бившия на Соня Васи – Васил Ананиев,  в Лос Анджелис, научи HotArena.

Той приюти под покрива си най-добрите приятелки на клана Кардашиян, близначките Малика и Хадиджа Хак. Актрисите снимат свое предаване, подобно на това на Ким и сестрите й. „Няма нужда да ходя в Холивуд, защото Холивуд идва при мен“, написа Васил, като публикува снимка от снимачната площадка в хола му. Той сподели, че близо 30-40 души всеки ден нахлуват в дома му с апаратурата си. Освен че никак не е скучно, Ананиев изкарва прилична сума пари от наема. Малика и Хадиджа са супер доволни от уютното място и планират да се върнат и да снимат следващия сезон.

Барабанистът Васил Ананиев стана известен покрай връзката си със Соня Васи. Той се шегува, че близначки го преследват в живота. Припомняме, че той беше гадже на близначката Алекс. Той дори сравни нашенките с Малика  и  Хадиджа и написа:

„Ето ги американските Алекс и Влади!“. Уви, нашенките не могат да стъпят и на малкия пръст на сестрите Хак. Малика има 4,5 милиона последователи в Инстаграм, докато Алекс се радва на скромните 78 000, пише „България Днес“.

Published at Sat, 12 Oct 2019 12:27:58 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *