Джаро и Косъма възкръсват в нов сезон на „Под прикритие”

Джаро и Косъма възкръсват в нов сезон на „Под прикритие”

Героите от „Под прикритие” ще възкръснат за нов сезон на сериала. Фенове на поредицата пощуряха след признанието на Димитър Митовски, че работи върху нов проект свързан с поредицата, научи HotArena.

Историята обаче е свързана със събитията, които се случват преди старта на поредицата. Това, че някои от героите умряха на екран въобще не е проблем, тъй като лентата ще отразява случилото се преди старта на „Под прикритие”.

Самият Митовски обяви, че главни роли в новия проект ще заемат Джаро, Косъма и Иво Андонов. Самият той се надява наистина на голям успех.

Междувременно режисьорът направи и своеобразна сюрреалистична изложба с героите от „Под прикритие”. Джаро, Съни, Иво Андонов и други герои от поредицата бяха увековечени в мрачни картини, които до някъде отразяват живота им в отвъдното, пише „България днес”.

Пълно мълчание обаче е настъпило за друг един проект на Митовски—„Ускорение”. Лентата се снимаше цяло лято на морето, но изведнъж изпадна в забвение.

Говори се, че финансови проблеми спират продължението на филма, в който участват и звезди от чужбина като Джон Савидж и Джули Ормонд.

В средата на август неочаквано снимките спряха и никой нищо не знае за продължението им.

Зли езици твърдят, че финансови проблеми са в основата на спирането на проекта. Към този фон се прибавиха и обвиненията на легендата Жан — Клод Кариер, който обяви, че чака сериозна сума от Митовски и Гочев вече от години.

„В момента съм прекъснал снимките на „Ускорение”, но ще ги продължа съвсем скоро. Причината е, че пренареждам нещата организационно и креативно”, казва самият Митовски.

Published at Wed, 25 Sep 2019 08:47:48 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *