Кали с разтърсваща изповед: Чувствам се унищожена след последната си връзка!

Кали с разтърсваща изповед: Чувствам се унищожена след последната си връзка!

Безпрецедентна и болезнено откровена изповед направи Кали, която само преди 6 месеца, на връх рождения си ден, се раздели с Владимир, бащата на третия й син Александър, научи HotArena.

 

Певицата призна в детайли причините, довели до разлъката, загатвайки, че съвместният й живот с вече бившия й мъж е бил истинско изпитание за нервите.  

Да, окончателно се разделих с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше безкрайна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни, защото се разделих с бащата на Георги заради едно хващане за врата в спор и с бащата на Марк се разделих заради едно „ма”, буквално. Тук през всичките години имаше непрекъснати обиди. Той не ми вярваше, не можеше да приеме моето свободно поведение, което до ден-днешен поставя в кавички и ме нарича отново с думичката с „к”. Много пъти съм наричана така, още преди да родя Александър, нашето общо дете. В началото вярвах, че това е любов”, сподели Кали, цитира „Уикенд“.  

Тя подчерта, че с Иван, бащата на големия й син Георги, и с Антон Краус, от когото е Марк, поддържат приятелски отношения. Певицата дори подчерта, че се радва на топъл прием и от новата жена на Краус. Когато Марк им е на гости, тя се грижела за него като за свое дете. Приемала и Кали, при това съвсем искрено.  

Три са основните причини, поради които певицата е решена раздялата й с Владимир да е окончателна. Първата е, че той я обиждал и не й вярвал. Кали е съгласна, че ако се постави на негово място, може би ще го разбере. В крайна сметка той би трябвало да я познава добре и да не отчита, например, че „се захилила на някой” или че му е дала телефонния си номер. Правела го с очакването да й се обадят за участие.  

Влади никога не успя да се смири и да приеме децата ми и приятелите ми. Те не са от шоубизнеса, с изключение на Илиян”, споделя Кали и допълва, че приятелите й са с различен социален статус, свободни, усмихнати, позитивни. А при Влади негативизмът й идвал в повече. Той винаги бил по-черноглед, имал съмнения към повечето неща.

 

Липсата на отговорност към домакинството на едно семейство”, формулира певицата третата причина, като разясни, че Влади не участвал равностойно в покриването на разходите. Той бил изтъкнал, че е поел всички сметки за година, но все пак са заедно от 6. „Очаквам да поеме някакъв разход в жилището, в което живее, т.е. в моето. Разходи, кредити…”.  
Освен всичко това Влади бил и изключителен педант и правел забележки с цел да промени вредни навици, което в крайна сметка допринасяло за напрежението помежду им. „Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с емоции – за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше”, продължи изпълнителката на „4-4-2”.  

Кали подчерта, че бившият й никога не й е посягал физически. И все пак болката от обидите не е за подценяване. „Излязох от тази връзка съкрушена, смазана физически… Чувствам се унищожена. Като срутена сграда, такава здрава сграда да я хванеш и да я разбиеш, за да построиш нещо ново на мястото й. Добре, че съм феникс по природа”, въздъхва Кали. Тя припомни, че се изправила срещу всички, за да защити любовта си с Влади. Той не правил същото. Оставил „светът да я плюе и да казва колко не е правилен изборът му”. Казвал, че Кали имала големи претенции, включително финансови, които дори Абрамович не можел да задоволи. Това силно изненадва певицата, защото вече 10 г. сама си плаща сметките и кредитите.  

Успях да му простя… Да разбера, че всичко, което е казал за мен, не е за мен. За него е. Аз не съм курва… Не съм комерсиална. Не съм човек с претенции, защото ако бях такава, имах възможност да изкарам много пари от мъжете преди Влади. Ако бях комерсиална, нямаше да оставя човек с обществено положение като Антон Краус, за да се хвана с туроператор. Това е съвсем логично”, коментира певицата. 

Обожавах го”, казва Кали за Владимир. Тя обичала всяка част от него, без душата му. „Ами не можех тая неговата душа, мъничка, да я приема – малка, съмняваща се във всичко, страхлива душа, която не сме е да се отпусне. Като казвам „страхлива”, не казвам, че той е страхлив мъж. Душата му се страхува да се довери на хората, да има приятели, да започне бизнес, сакън някой да не го прецака. Ей това ме тровеше в него. Ние бяхме два различни полюса”, споделя изпълнителката. Кали знае със сигурност, че една жена може да се справя чудесно сама с всичко, когато наистина е сама: „Но когато до нея има човек, който не й помага във всички важни неща в живота, той се превръща в дразнител, както в моя случай”.

Published at Fri, 22 Mar 2019 17:49:39 +0000

Тази новина публикувана тук автоматично благодарение наИзточник

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *